Commissioning, Toezicht & Inspecties

Commissioning, Toezicht & INspecties

Voor het onafhankelijk bewaken van kwaliteit en kwantiteit bevelen wij commissioning, toezicht en/of inspectie aan. De slager zijn eigen vlees laten keuren is geen garantie dat u dat krijgt wat u beloofd is. De gestandaardiseerde formulieren van uw toeleveranciers zijn vaak maar al te standaard en niet specifiek genoeg voor uw project. In het land der blinden is eenoog koning geldt ook voor de installatietechniek. Het is vaak zeer technisch, wij zorgen dat u weet wat u krijgt zodat bijgestuurd kan worden waar nodig.

Commissioning

Commissioning gaat verder dan een opleveringsprotocol. Verificatie vanaf het ontwerp tot achter de komma bij oplevering kunnen veel zorgen voorkomen. Niet alleen voor het beoogde comfort maar ook de voor de exploitatie. Het optimale resultaat is alleen te behalen als het systeem als geheel bekeken wordt. Daarvoor is een brede vakkennis en ervaring nodig om het geheel te kunnen doorzien. Met de inzet van CTMA haalt u een commissioningsmanager met meer dan 25 jaar individuele ervaring en multidisciplinaire kennis in huis.

Vraag naar de mogelijkheden.

Toezicht & Inspecties

CTMA verzorgt naast NEN 2767 inspecties en conditiemetingen ook montage inspecties en installatietoezicht. Door het beheersen van het project van advies tot conditiemeting inclusief de uitvoeringservaring aan de zijde van de installateur is er een brede kijk op hoe de werken gerealiseerd behoren te worden. Deze kennis zetten wij in bij onze montagetoezicht en inspectiewerkzaamheden.

Naast kennis van elektrotechniek en werktuigbouw, inspecteren wij ook de transportinstallaties.

Vraag naar de mogelijkheden.